Leer ons sales team kennen!

Hoi, ik ben Amber! Sinds april 2024 maak ik deel uit van het team van The Peppermint Company. Het is een hecht en gedreven team dat altijd klaar staat voor alle klanten. Voor mijn tijd hier werkte ik als verkoper in een woonwinkel, waar mijn passie voor commercieel werk begon te groeien. Nu kan ik die passie verder ontwikkelen bij TPC.

Als nieuweling bij The Peppermint Company zijn mijn taken nog niet vastgezet, ik ben nog een beetje zoekende wat mijn takenpakket precies zal gaan zijn. Momenteel richt ik me voornamelijk op het opstellen van offertes, het verwerken van orders en het beantwoorden van telefoontjes.

Naast mijn werk houd ik van tennissen, waar ik mijn competitieve kant kan laten zien. En natuurlijk carnaval. Het is een tijd waar ik samen met vrienden actief en creatief bezig ben om een mooie praalwagen te bouwen. Het brengt altijd een glimlach op mijn gezicht!

Met mijn diverse interesses en positieve instelling ben ik klaar om bij The Peppermint Company elke uitdaging aan te gaan en mijn bijdrage te leveren aan ons gezamenlijke succes.

Ik ben Esmeralda en sinds 2022 werk ik bij The Peppermint Company. Voordat ik in de wereld van promotionele artikelen terechtkwam, heb ik in de gastronomie en retail gewerkt. Nu zet ik mijn ervaring in als operationeel verantwoordelijke. Mijn dagen zijn gevuld met het optimaliseren van systemen achter de schermen, het ondersteunen van het verkoopteam, het verbeteren van processen in het magazijn en de productie. Beurzen voorbereiden, nieuwsbrieven bedenken en de catalogus vernieuwen zit deels ook in mijn pakket. Kortom, ik heb een toffe en veelzijdige baan. Het leukste van mijn baan? Samenwerken met mijn collega's en ervoor zorgen dat wij een mooi en goed product leveren, of het nu kleine of mega-orders zijn.

Hoewel ik meer van de hartige lekkernijen ben, word ik altijd blij van de geur van het frisse pepermunt, dat in een blikje gaat met een mooie opdruk erop. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om te reizen, te zeilen, creatief bezig te zijn zoals haken en nieuwe recepten uit te proberen in de keuken.

Heb je vragen of wil je meer weten? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om je te helpen!

Mijn naam is Esther. Na diverse jaren met veel plezier bij Buttonboss gewerkt te hebben, heb ik toen The Peppermint Company werd overgenomen en naar Enschede kwam, mijn kans gegrepen om de overstap te maken naar het snoepgoed. 

Ik hoor als het ware bij het meubilair en ben de enige parttimer in het verkoop team. Ik ben er op maandag, dinsdag en donderdag. 

Wat voor mij het werk zo leuk maakt is om deel uit te maken van een leuk team met een positieve instelling. Hierdoor kunnen we elkaar aanvullen en versterken. Een tevreden klant is voor mij erg belangrijk en ik zal daar ook altijd mijn best voor blijven doen.

Mijn naam is Gijs en ik ben 24 jaar oud. Inmiddels woon ik alweer 2 jaar in Enschede, nadat ik circa 4 jaar in Den Haag te hebben gewoond waar ik op de Horeca Academie heb gezeten. Na een aantal jaren in de horeca werkzaam te zijn geweest was ik toe aan iets anders, en dan bedoel ik vooral een normaal ritme haha! Commercieel zijn is toch wel echt iets wat in mij zit, waardoor ik via Rob uiteindelijk bij The Peppermint Company gekomen ben en na een leuk gesprek ben ik er voor gegaan en sinds november ben ik hier nu werkzaam.

Dagelijks heb ik contact met klanten om hun aan de juiste artikelen te helpen, en geef aan wat wel of niet mogelijk is, het voordeel, we hebben alles binnen handbereik dus kunnen snel schakelen, bijna niets is onmogelijk!

De voor de hand liggende vraag is natuurlijk, wat is je favoriete snoep? Eerlijk gezegd ben ik niet echt van het snoepen, maar waar ik wel heel blij van word is een mat gekleurd blikje met een embossing met heerlijke frisse pepermunt erin. Waarom? Als ik dit zou ontvangen zou ik echt denken, wow dit vind ik speciaal.

Naast mijn werk ga ik graag fitnessen of een potje padellen, maar een biertje drinken met vrienden in het weekend vind natuurlijk ook erg gezellig.

Hi, Ik ben Jorieke, 28 jaar oud. Ik ben nu bijna 2 jaar werkzaam bij The Peppermint Company, sinds augustus 2022. Voorheen heb ik altijd in de horeca gewerkt, maar die werktijden was ik zat en ben op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en zit nog steeds erg op mijn plek! 

Naast mijn werk heb ik ook meerdere hobby’s. Ik heb het opgesplitst in een winter en zomer hobby. In de zomer zie je mij vaak met een duikfles op de rug het water in springen, hiervoor reis ik erg graag maar ook in Nederland kun je prachtig duiken. In de winter vind jij mij bijna elke avond in de carnavalsloods. Hier bouw ik met veel passie aan onze praalwagen! Naast deze hobby’s ben ik tegenwoordig ook te vinden in de sportschool. En een festival met vrienden of een borrel op het terras sla ik ook niet af.

De favoriet van ons is toch wel de Pringles, want ik ben niet echt een zoetekauw!

Hi, mijn naam is Lisa. Inmiddels ben ik al 8 jaar werkzaam bij The Peppermint Company op de salesafdeling. Na het afronden van de opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst ben ik vrij snel hier begonnen met werken en tot op heden heb ik het nog erg naar mijn zin. Doordat er telkens nieuwe artikelen en leveranciers bij komen raak je zeker niet uitgeleerd.

Ik ben op het platteland opgegroeid en hou van het buitenzijn. Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik veelal buiten te vinden in het bos met mijn hond Barry.

Mijn favo snack? Alles waar chocola op of aan zit!

Bonjour, ik ben Marcel. Met meer dan 20 jaar ervaring bij The Peppermint Company en meer dan 30 jaar in de branche ben ik een oude rot in het vak. Voor mijn tijd bij The Peppermint Company bracht ik meer dan 10 jaar door bij een relatiegeschenkenbedrijf. Ik ben begonnen in Tiel en daarna in 2008 na de overname  mee verhuisd naar Enschede. Ik heb daardoor de groei van ons bedrijf van dichtbij mee kunnen maken. In mijn rol als hoofd verkoop ben ik betrokken bij alles, van grote projecten tot sourcing en calculatie. Eigenlijk ben ik overal een beetje bij betrokken (lees:  bemoei ik me met alles), maar dat maakt het juist interessant.

Buiten het werk is mijn leven een mix van ontspanning en activiteiten, we zijn altijd bezig. Ik heb een zwak voor allerlei soorten snacks en zoetigheden, waardoor op gewicht blijven een voortdurende strijd blijft. Sinds 2020 woon ik in Frankrijk en werk ik vanuit huis, maar ik maak elke maand de oversteek naar Enschede. Onze oude boerderij houdt me altijd bezig en in mijn vrije tijd struin ik met mijn vrouw graag brocantes af op zoek naar verborgen schatten. Het leven is voor mij altijd een avontuur en ik ben zeer benieuwd wat er nog meer te ontdekken is!